Avondvierdaagse

17-04-2018

Bijna is het weer zo ver, de avondvierdaagse 2018!

De avondvierdaagse is van maandag 14 mei  t/m  vrijdag 18 mei.
Zoals jullie misschien al weten is de maandag een inhaalavond en de vrijdag een verplichte avond.
We lopen net als andere jaren alleen de 5 kilometer.

De groepen 1 t/m 4 moeten met een begeleider lopen.
De groepen 5 t/m 8 mogen zonder begeleider lopen.
Broertjes/ zusjes en vriendjes/ vriendinnetjes die niet op onze school zitten mogen ook meelopen, maar op eigen verantwoording. Inschrijven mag ook!

De mogelijkheden om je voor de avondvierdaagse in te schrijven zijn:
Dinsdagmiddag  24 april  van  15.30 -  16.00 uur in de aula op school.
Donderdagmiddag  26 april van 15.30  -  16.00 uur in de aula op school.

De inschrijving kost €6,- per persoon. Graag gepast betalen!

We starten iedere  avond gezamenlijk om 18.30 uur op het voetbalpleintje bij wijkgebouw De Wiek dus ook de vrijdagavond!!

Tijdens de routes die we iedere avond lopen staan drinkposten voor kinderen die zich hebben ingeschreven, loopt u/jij gezellig met ons mee?? Wilt u/jij dan zelf voor drinken zorgen. J

Vrijdagavond bij de finish krijgen de kinderen de medailles. De schoolshirts moeten daar dan ook weer worden ingeleverd, nadat  we onze traditionele groepsfoto hebben gemaakt!

Voor verdere informatie kun je terecht  bij Anja Hoek van de OCC.