Overblijf en opvang

De overblijf (tussenschoolse opvang) en buitenschoolse opvang voor de Sjaloomschool wordt verzorgd door KOK kinderopvang.

Voor de buitenschoolse opvang kunt u gebruik maken van BSO De Vrije Vogels in de Marnixschool of van BSO De Duintoppers (in basisschool de Duinroos, locatie Zanderij). BSO de Vrije Vogels biedt ook voorschoolse opvang. Er worden elke dag leuke en uitdagende activiteiten aangeboden, passend bij de leeftijd en interesses van de kinderen.

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u uw kind(eren) laten overblijven op school. U kunt kiezen voor een pakket met vaste dagen gedurende de 40 schoolweken of voor incidentele tussenschoolse opvang.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.kokkinderopvang.nl. Hier kunt u ook en rondleiding aanvragen of uw kind direct inschrijven. Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van KOK kinderopvang via 071 - 4097 535 of info@kokkinderopvang.nl.